skip to Main Content
Facade mod syd-øst
Facade mod syd-øst
Facade mod syd-øst
Facade mod øst
Facade mod øst
Facade mod vest
Facade mod vest
Kristian Krabbe - HTH Grønnegade Århus
Kristian Krabbe - HTH Grønnegade Århus
Facade mod syd-østFacade mod østFacade mod vestKristian Krabbe - HTH Grønnegade Århus

CF Møller og søn lever videre i nyt eksklusivt Århus-byggeri

Den berømte arkitektfamilie CF Møllers ideer ligger bag et nyt og anderledes byggeri midt i Øgaderne i Århus C. Midt i det populære Øgadekvarter i Århus centrum har firmaet Krabbe & Partner netop færdiggjort et nyt byggeri, der i den grad adskiller sig fra naboejendommene og kvarterets øvrige byggestil. Den anerkendte arkitekt CF Møllers første byggeri fra 1918 er nabo til Krabbe & Partners nye ejendom, og det har haft afgørende betydning for projektet fra start til slut. CF Møllers søn, arkitekt Mads Møller er nemlig manden bag ideen til den nye fill-in ejendom i Grønnegade. Han havde fundet grunden og gik i gang med at tegne en ejendom, som kunne læne sig op ad sin fars første arkitektopgave. Desværre døde Mads Møller i 2013, og projektet var på daværende tidspunkt stadig kun på tegnebrættet. Hans efterladte satte projektet til salg, og her lykkedes det Krabbe & Partner at købe det.

”Vi købte projektet af familien på den betingelse, at det var Mads Møllers tegninger, og ideer som skulle følges, og det var vi selvfølgelig 100% indstillet på, da vi med det samme kunne se, at det var en rigtig flot ejendom, som han havde udtænkt,” fortæller Kristian Krabbe, indehaver af Krabbe & Partner.

Vestjyske håndværkere

Firmaet hører hjemme i Holstebro, og har i høj grad benyttet sig af håndværkere og leverandører fra Vestjylland til opførelsen af ejendommen i Århus. Blandt leverandørerne har været HTH Erhvervscenter Vest, som har stået for levering og montering af både køkkener, badeværelsesmøbler og garderober i alle syv eksklusive lejligheder.

”Det har været en meget interessant opgave at tegne og udvikle køkken- og badløsningen i projektet, da det jo havde en spændende historie. Det betød, at der var store krav til kvaliteten og bestemt ikke en hyldevare, som vi ind i mellem møder i store lejlighedsbyggerier. Vores styrke er, at vi kan levere hele pakken fra indretning til montering, og når man som i dette tilfælde får ansvaret for det hele, så har vi i HTH et stærkt set-up, som kan løfte sådan en opgave,” fortæller Otto Knudsen, indretningskonsulent hos HTH Erhvervscenter Vest.

Hos Krabbe & Partner vidste Kristian Krabbe præcis, hvad han forventede af sine samarbejdspartnere i dette projekt.
”Det er vigtigt for os, når vi er organiseret på den måde, som vi er, at vi kan stole på, at vores leverandører afleverer et godt stykke arbejde. Vi har i flere år haft et tæt og godt samarbejde med HTH, og ved at de kan levere hele pakken, så derfor var det helt naturligt for os at bede dem om et tilbud. Vores erfaring med HTH er, at de altid leverer en god kvalitet, og det gælder både i forhold til materialerne, monteringen og den service vi får fra deres konsulenter,” understreger Kristian Krabbe.

Den nye bygning er syv etager høj, og har studieboliger i den nederste del og lejligheder i resten af bygningen. Øverst er en to-etagers penthouse lejlighed med to store tagterrasser, hvor der er panoramaudsigt over Århus midtby og Århus bugten.

Yderligere oplysninger kontakt:

Kristian Krabbe, indehaver Krabbe & Partner, Tel. 20 45 22 33.

Back To Top